By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.

ONTDEK FORTUNE!

Celebrate your Successes, Celebrate your Life.

Vier je successen met flessen MAVAM Fortune, vrienden familie. Een cocktail om de meest speciale gelegenheden uitgebreid te vieren. Mavam Fortune heeft een trots karakter met hints van tropisch fruit.

ONTDEK GLACIAR!

Enjoy on the Best Day of Your Life

Ontworpen voor de beste dag van je leven. Passend bij het decor van een bruiloft brengt MAVAM Glaciar een unieke toevoeging aan de dag. Het is een zoete cocktail met hints van citrus en ananas.

ONTDEK VULCANO!

Born to be Loved!

Vanuit de spaanse wijngaarden in La Mancha, brengt MAVAM Vulcano de zon en het levensgenieten mee naar Nederland. MAVAM Vulcano heeft een verfrissende, zoete smaak met hints van Spaanse perzik. Door Gold infusion ontstaat door lichtinval een uniek effect.

ONTDEK TENTATION!

Have your Dream Dates with a Sparkling Twist!

Voor de de dream date, het zondagje in het park, waarbij je met je naasten genieten kan van het leven. Haal de picknickmand en de MAVAM Tentation cocktail tevoorschijn en geniet van het leven en de natuur! MAVAM Tentation is een cocktail van rood fruit en bloemige aroma’s.

ONTDEK BEACH!

Enjoy while Tanning.

MAVAM Beach brengt samen met jou en je vrienden de avondjes op het strand naar een nieuw niveau.MAVAM Beach is een frisse cocktail met hinten van zoete citrus en grapefruit.

ONTDEK MAGIC!

Imagine Yourself, on that Yacht.

Imagine yourself on that Yacht. Met MAGIC Magic creëer je je wildste dromen, stel je doelen om vervolgens bij het behalen weer te proosten. MAVAM Magic is een warme, zoete wijn met hints van munt en balsamico voor de ware fijnproever.

ONTDEK MOJITO!

Impressing made Easy!

Zie jij het al voor je? Een Gold Infused Mojito? Impressing made easy! Met MAVAM Mojito maak je van elk huisfeestje een ware cocktail experience. MAVAM Mojito is een sparkling cocktail met hints van citrus en munt.

Betalingsmethode

Indien als gevolg van overmacht MAVAMHolland niet in staat is een bestelling te leveren, kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Wanneer betaling reeds heeft plaatsgevonden, dan wordt het bedrag uiteraard terugbetaald aan de koper. Betaling geschiedt via iDEAL.

Verzending

De MAVAM Flessen worden per POST.NL tegen de geldende tarieven verstuurd (maximumformaat 100 x 50 x 50 cm): Hiervoor geldt een verzendtarief van €6,95.

Met bestellingen van meer dan 6 flessen is de verzending gratis.

POST.NL streeft naar bezorging binnen 48 uur.

© 2018-heden MavamHolland.nl. Alle rechten voorbehouden